Ministerbesøg i Skovlunde
støjberg-copy.jpg
Integrationsminister Inger Støjberg besøgte i sidste uge Ballerup Rotary Klub, der holder til i Skovlunde Kirke. Foto: Belinda Hansen
Foredrag Der er tit spændende foredragsholdere på besøg i Ballerup Rotary Klub. Hver tirsdag mødes klubbens medlemmer i Pejsestuen i Skovlunde Kirke, og i sidste uge var ugens gæst udlændinge-, integrations- og boligminister Inger Støjberg (V), der talte om ’grænser for flygtninge’.

Ministeren fortalte blandt andet om hendes besøg i en flygtningelejr i Jordan, hvor hun havde mødt en familie, der boede i en container, mens de ventede og håbede på at komme til Danmark som ’kvoteflygtninge’.

Derudover talte hun naturligvis om, hvad Danmark skal gøre i forhold til modtagelsen af disse flygtninge, hvordan man kan hjælpe de svageste flygtninge i nærområderne samt hvor omfattende problemer der er med menneskesmugling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *