Mester-investor fra Måløv
mesterinvestor.jpg
Kenneth Lillelund Winther fra Måløv med beviset på sin pris, da han vandt en Award som Rising Star i investeringsbranchen. Foto: privat
pris Der er rigtig mange dygtige lokale, som får priser for at være bedst til deres fag. I Måløv bor Kenneth Lillelund Winther, der for nylig fik en Award i kategorien Rising Stars blandt nordens investorer i den såkaldte Institutional Investors Award, der blev uddelt i Stockholm.

Prisen gives til folk, der er ansat i nordiske pensionskasser, forsikringsselskaber, fonde og lignende og som hver dag investerer kundernes penge, så de giver det bedst mulige afkast til både kunder og virksomheder.

Det er så at sige en nordisk Oscar indenfor investering, hvor andre nordiske professionelle investorer stemmer om de bedste i hver kategori.

Netop fordi afstemningen er såkaldt Peer to Peer, altså hvor det er branchefolk, der stemmer er det en meget betydningsfuld pris.

»Jeg er naturligvis meget stolt over prisen, som betyder meget for mig og det jeg gør,« siger Kenneth Lillelund Winther.

Den nyslåede Award-vinder bor som nævnt i Måløv og arbejder til daglig i Tryg i Ballerup, hvor han ikke overraskende sidder i investeringsafdelingen. Desuden er han tilknyttet Copenhagen Business School som ekstern lektor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *