Måløv kunne ikke matche Lundtofte
Fodbold Efter to sejre i træk var Måløv inden dagens kamp placeret som nummer fire, så det var decideret topkamp da de besøgte Lundtofte, der var placeret på førstepladsen i gruppen. En sejr ville rykke Måløv helt op i den absolutte top.

Kampen begyndte også meget lige og overtaget skiftede fra side til side. De første 30 minutter var, som man vil beskrive med en kliche, kampen om midtbanen. Her så det ud til, at der ingen vinder ville blive og halvlegen ville slutte uden scoringer.

Men så skruede Lundtofte op for kvaliteten og fik på fire minutter sat to super gode kasser ind til halvlegsresultatet 2-0. Efter spil og chancer kan det diskuteres, om dette var fortjent, men man må også konstatere at Lundtofte kendte deres besøgelsestid.

I pausen var troen hos Kim Wiborg stadig stor, Lundtofte skulle presses og dødbolde var det, der skulle få Måløv tilbage i kampen. Det lykkedes også i starten af anden halvleg at få trykket Lundtofte tilbage på banen og med lidt held kunne Måløvdrengene godt have sat reduceringen ind. Men igen skruede Lundtofte op for kvaliteten og på 15 minutter blev der sat tre kasser ind til resultatet 5-0.

Et fortjent nederlag og Måløv måtte konstatere, at med en sådan kvalitet hos modstanderholdet, var der ikke meget at stille op. Sådan en kamp skal hurtigt i glemmebogen og så Måløvholdet frem til næste kamp, som er lørdag den 28. maj, hvor de hjemme på Måløv Stadion tager imod Værløse klokken 14.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *