Måløv delte med stjernerne
Måløv-Bold-copy.jpg
Inden kampstart blev Aziz belønnet for hans gode spil i april med månedens spiller. Så stort tillykke til Aziz. Foto: Måløv Boldklub
Fodbold På et velbesøgt Måløv Stadion skulle spillerne stifte bekendtskab med Grønne Stjerne og udgangspunktet for Kim Wiborg var tre point som altid, hvor hårdt pres skulle køre modstanderen træt og Måløvspillerne så kunne slide dem op.

Sådan gik det ikke umiddelbart. De første 15 minutter så ud som om Måløvspillerne ikke rigtig var kommet ordentligt ud af omklædningsrummet og Grønne Stjerne havde det meste spil – uden dog at blive rigtig farlige.

Langsomt kom Måløv ind i kampen, men lige pludselig kom Grønne Stjerne til baglinien og 0-1.

Dårligt var bolden givet op før Clausen hamrede kuglen ind i nettet til 1-1. Resten af halvlegen var tju-bang-bold med mange store chancer til begge hold. Men ind ville bolden ikke.
2. halvleg blev i modsætning til 1. halvleg en mere stille affære. Først i det 75. minut kom halvlegens første chance. Her satte Vladimir føringen ind og så skulle den kamp køres hjem.

Mulighederne for 3-1 var bestemt til stede og et minut i kampens overtid kom kampens kontroversielle højdepunkt. En Grønne Stjerne spiller afsluttede og valgte bagefter at falde over Dolf i kassen, og dommeren dømte straffespark. Dette omsatte Grønne Stjerne til 2-2. Et meget ærgerligt pointtab.

Efter kampen introducerede klubben ’Wiborgs Corner’, hvor Kim Wiborg kom og brugte 10 minutter sammen med de mange trofaste tilskuere, hvor han gav sin udlægning af kampen.

Næste kamp er ude lørdag 7. maj kl. 15.30 hvor Måløv skal på besøg hos A-Team 2650 på Enghøjskolen i Hvidovre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *