Løb i landsbyerne omkring Smørum
Landsby-børneløb1-copy.jpg
Børnene kan også være med ved det store Landsbyløb i Smørum på lørdag. Foto: Privatfoto
Løb Lørdag den 4. juni genopstår Landsbyløbet i Smørum. Siden 2012 har der ikke været holdt løb, men nu har den ’’gamle’’ landsbyløbsgruppe fået hjælp af Stenløse-Ølstykke Atletik og Motion (SØAM) til at stable løbet på benene igen.

Landsbyløbet har tre distancer: fem og ti kilometer samt et halv-maraton. Ruterne starter og slutter ved Kulturhuset i Smørum og går alle gennem én eller flere af landsbyerne omkring Smørum – deraf navnet. Desuden er der et børneløb på 3,2 kilometer, hvor børnene løber på de store stier i Smørum og således trygt kan gennemføre løbet uden at komme i nærheden af biler.

Børneløbet skydes i gang klokken 13.30, halvmaraton fem minutter senere og klokken 14.15 og 14.30 sendes løberne på ti og fem kilometer ruterne af sted.

Unge og gamle, hurtige og langsomme, erfarne eller nye løbere, alle er velkomne til Landsbyløbet, hvor kan kan få en frisk tur på naturskønne ruter i det let kuperede terræn.

Man kan læse mere om Landsbyløbet på www.landsbyløbet.dk hvor det også er muligt at tilmelde sig løbet frem til 1. juni. Der er også eftertilmelding på løbsdagen fra klokken 11 i INFO-Centret, Flodvej 68. Arrangørerne anbefaler at komme i god tid, da der kan være kø.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *