Kunst i Magleparken
Debat I Ballerup Bladet den 9. maj kunne man (i et læserbrev fra socialdemokraten Özcan Kizilkaya, Red.) læse, at Kultur- og Fritidsudvalget har bevilliget 50.000 kroner til kunst i Magleparken. Man kan også læse: ”Det har været er ære for os at tildele dem kunst,” citat slut.

Det er altid rart, der er begejstring og engagement ved sådanne beslutninger. Men retfærdigvis skal det pointeres, at det er Baldersbo, der er kommet med ideen til opsætning af en skulptur af Kristian von Hornslet – og at det var i forbindelse med finanseringen, af skulpturen, man forespurgte kulturudvalget om et tilskud.

Det er et større projekt til noget mere end de 50.000 kroner, der er givet i tilskud fra udvalget.

Nu kan man blot håbe, at de resterende penge kan fremskaffes, men det plejer Baldersbo at være ret gode til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *