Hareskovløb med succes
Skovlunde-løbet-copy.jpg
Starten går ved årets Hareskovløb, som atter blev en stor succes for de mere end 500 deltagere. Foto: Privatfoto
Løb Årets Hareskovløb, nummer 27 i rækken, blev igen i år afholdt af Ballerup Orienteringsklub med stor succes. Det blev en stor oplevelse for både løbere og arrangører.

Vejret artede sig flot og dermed viste skoven sig fra den flotteste side og skabte gode rammer for løbet.

Der var 532 løbere der gennemførte årets løb og ruten blev igen i år gennemløbet den modsatte vej rundt, hvilket blev positivt modtaget af alle løbere.

Vinderne i voksenklasserne var følgende: Den korte distance på 5 kilometer blev for damernes vedkommende vundet af Sara Schou Kristensen i tiden 19.19 minutter, mens herrernes 5 kilometer distance blev vundet af Søren Jøhnk.

Hvad angår 10 kilometer distancen var den hurtigste kvinde Tina Tagmose. Hun sejrede i tiden 40.57 minutter. Dagens hurtigste tid på 10 kilometer blev præsteret at Michael Sørensen. Han vandt i tiden 35.10 min.

I børneklasserne vandt følgende: På den korte distance, 1,4 kilometer vandt Alexander Suhr-Caillault i tiden 5.35 minutter. Den hurtigste pige var Emilie Framke-Thomsen. Hun brugte 7.20 minutter. På den lange distance, 2,8 kilometer, gik sejren til en pige. Det var Alma Søttrup, der løb på 11.23 minutter. Hurtigste dreng var Noah Maale. Han brugte 12.09 minutter på samme distance.

Der er Hareskovløb igen onsdag den 31. maj 2017.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *