God periode for BSF U11
BSF-U11-1-1.-maj-2016-copy.jpg
Glade drenge fra BSF der hev en kæmpesejr hjem. Foto: Privatfoto
Fodbold BSFs U11 afdeling er kommet rigtig godt i gang med sæsonen, hvor der senest søndag blev leveret en meget flot præstation i række 1, da man vandt 9-2.

Trænerne og spillerne har i fællesskab arbejdet rigtig hårdt over vinteren, hvor der grundet ændringer i truppen har skulle spilles nye hold sammen til sæsonen. Det har krævet en masse, men drengene har vist en fantastisk energi, træningsparathed, lyst og vilje.

Hvordan det skulle gå i række 1 efter en vinter, der bød på op og nedture, var alle spændte på. Drengene har dog virkelig steppet op, og en fornøjelse var det at se den enorme disciplin, flotte kombinationer og de mange mål i 9-2 sejren søndag.

Endnu mere glædeligt er det at opleve det enorme engagement på årgangen, hvor der konstant arbejdes på træningsbanen med alle drenge uanset niveau, men hvor der også arbejdes med andre ting såsom træningstøj, sociale arrangementer, udlandsture og stævner.

BSFs årgang 2005 har hold på alle niveauer, og der kommer stadig nye drenge til. Om små to uger venter der drengene en ny oplevelse, når årgangen tager til Nykøbing Falster for at spille Pinsecup med 27 drenge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *