Femte sejr på stribe til BSF
BSF-VB-1968-copy.jpg
BSF tog imod Værebro i Ballerup Idrætspark lørdag. Foto: Privatfoto
Fodbold Det er ikke længe siden, at det så ud til at BSF ville ende på en solid midterplacering i Sjællandsserien, men dette er ændret ganske betragteligt i de seneste par uger via en fantastisk slutspurt.

Med lørdagens sejr på 2-1 hjemme over VB 1968 har BSF nu nemlig vundet hele fem kampe på stribe, og det betyder at holdet nu er på fjerdepladsen i Sjællandsserien, fire point fra oprykning.

Det var to af forårets mest formstærke hold, der mødtes i Ballerup Idrætspark, da gæsterne fra Værebro kom på besøg. Kampen startede dog relativt stille ud, hvor der ikke var nogen store chancer i opgørets første periode.

Efter en halv time fik VB 1968 et gult kort og dermed 10 minutter i undertal. Det udnyttede BSF til at sætte Danny Eriksen på banen for at gå mere offensivt til værks i overtal. Det gav pote kort før pausen, da BSF pressede VB til et boldtab i eget målfelt, hvorefter bolden blev spillet skråt bagude til Danny Eriksen, der bragte BSF på 1-0.

Det var en fantastisk scoring at gå til pause på for hjemmeholdet, der også kom ud som lyn og torden. Alexander ”Keun” blev sendt af sted med en lang bold i dybden efter et minut af 2. halvleg. En bold, som han behandlede på fornemmeste vis og afsluttede med at spille Danny Eriksen fri. Bum, så lå bolden i målet igen og den stod 2-0.

VB ville dog ikke give op og satte yderligere tryk på. Det gav sig udslag i flere store chancer, som BSFs målmand flot tog sig af. Med 15 minutter tilbage af kampen blev VB dog svækkede, da de fik et rødt kort og dermed måtte klare sig i undertal.

Trods dette kom gæsterne på måltavlen med en reducering til 2-1, og der blev skabt spænding til det sidste. BSF formåede dog at køre sejren hjem. Nu venter en gyser på torsdag ude mod naboerne fra B1973 Herlev.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *