Endelig sejr til LSF
Fodbold Det lignede ikke den rette kamp at skulle bryde stimen med fem uafgjorte kampe i træk da Kasper Gram, Morten Larsen og Marc Lind var ude med karantæne og Lasse Gram i målet var bortrejst. Men heldigvis er truppen bred og det gav blandt andet debut til Kim Ziegler i målet, Jacob Søberg i midterforsvaret og Emil Scott i front.

LSF fik hurtigt etableret et lille overtag i kampen. De holdt Kastrup væk fra eget mål, og forsøgte sig med dybe stikninger og hurtige løb mod Kastrups forsvar, der stod meget højt. Det gav ikke meget plads på midten af banen, men masser bag forsvaret der desværre endte resultatløst.

Det var generelt en halvleg med få men store chancer. En af dem tilfaldt Dennis Lind, da han kom igennem i højre side. Han fik dog overplaceret sin afslutning, så bolden strøg lige forbi den lange stolpe. LSF var i kontrol, men det var alligevel ved at gå galt, da de mistede bolden midt på banen godt ti minutter før pausen. Det gav en kontra og en stor Kastrup-chance, men Kim Ziegler kom i vejen.

I begyndelsen af anden halvleg lignede det til forveksling starten på første. LSF fik hurtigt initiativet, men chancerne var en mangelvare – indtil Benjamin Madsen kom på banen. Indskiftede Mikkel Svendsen kom flot over højre kant, og det flade indlæg til en fri Benjamin lå perfekt og han svigtede ikke. 1-0 til LSF.

Resten af kampen blev dog en smule nervepirrende, for LSF trak sig unødigt langt tilbage og gav initiativet fra sig. Men stormen blev redet af og endelig fik LSF en sejr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *