DM medaljer til Ballerup OK
Løb Forrige weekend var mættet med orienteringsløb med DM i både sprint, mixed-sprintstafet og ultralang. I alle stævner stillede Ballerup OK med mange løbere.

Sprint DM foregik i Haderslev. Banerne bød ikke på de store fælder, man ofte ser i sprint.

Udover sikker orientering afhang medaljechancerne derfor af evnen til at trykke den af på de lige stræk og køre igennem på brostenene. Det lykkedes akkurat for to af klubbens løbere. Jørgen Skaarup var hurtig nok til bronze i den stærkt besatte H60 klasse, og Kirsten Truelsen kværnede igennem til fornemt guld i D75.

I mixed-sprintstafet dagen efter, også i Haderslev, var der ikke samme held i sprøjten for Ballerup OK, selvom det var flot, at klubbens tapre og hårdt kæmpende hold strøg ind som nummer 15 af 27 i eliteklassen, og nummer fem af ni blandt veteranerne.

En intens orienteringsweekend sluttede af på Rømø med klassen ultralang med baner på helt op til 25 km for eliten. Det betød løb i ægte Rømøterræn: Udmarvende indlandsklitter, svært gennemtrængelig fyrrebevoksning og sjaskede vådområder.

Trods ihærdig indsats blev det kun lige ved og næsten. Klubbens Jørgen Skaarup og Lars Hanghøj Petersen missede trods ihærdig indsats podiet med henholdsvis en fjerde- og femteplads i H60.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *