Der er andet i livet end håndbold
Ballerup-Håndbold-U18-copy.jpg
Holdet fra Ballerup Håndbold er blevet større. Foto: Privatfoto
Håndbold Ballerups U18 håndboldpiger blev en realitet i december 2014, da 8-9 piger fik den gode idé at starte et håndboldhold, hvor man kunne hvile i sig selv og samtidig spille seriøst håndbold, men hvor der også var forståelse for at der - trods alt - også er andet i livet end håndbold.

Det er vigtigt for pigerne og trænerne at respektere at der sker en masse i en U18-piges liv og kombinationen med gymnasium, venner, kærester og fritidsarbejde skulle meget gerne gå op i en højere helhed – derfor træner de kun én gang om ugen, hvor de så til gengæld giver den fuld gas.

Alle pigerne er øvede og har spillet håndbold lige siden deres tidlige ungdomsår – og har enten haft en pause 1-2 år og herefter savnet håndbolden, eller har været kørt lidt træt i for meget træning.

»Fordelingen mellem privatliv og håndboldliv, som vi i BHC har valgt, har åbenbart været en god idé, da tilgangen har været støt stigende og der er kommet otte nye spillere til truppen i nuværende sæson,« fortæller træner Henrik Dvoracek.

Truppen er nu oppe på 16 piger og håbet er at kunne deltage med to hold i turneringen efter sommerferien.

»Ambitionerne er ikke at blive danmarksmestre, men at spille solid håndbold og samtidig bibeholde håndboldglæden, i en årgang hvor de fleste taber lysten,« siger Henrik Dvoracek.
Truppen kunne godt bruge et par piger mere, hvis nogle skulle have lyst. Man kan læse mere på www.bhchaandbold.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *