Danmarks bedste samlet til fest
dk_mestre_2016_17-1.jpg
Hele banden af lokale sportsfolk med titlen danmarksmester samlet til fællesfotografering og fejring på Ballerup Rådhus. Foto: Flemming Schiller
Hyldest 85 lokale sportsfolk bærer titlen danmarksmester. De blev fejret på rådhuset i sidste uge.

Torsdag i sidste uge var 85 danske mestre inviteret til stor reception på Ballerup Rådhus, hvor der var både ros og fortjente klapsalver for deres flotte sportspræstationer.

Vi skriver løbende om dem på sportssiderne her i Ballerup Bladet, men det er unægteligt imponerende at se dem alle samlet på én gang. Og forsamlingen viser også, at der er rigtig mange danmarksmestre, som vi slet ikke anede fandtes her i Ballerup. For eksempel har Ballerup Handicap Idræts Club både danmarksmestre i boccia og fodbold – og Ballerup Skytteforening har hele 11 danmarksmestre i forskellige dicipliner og aldersklasser.

I alt var 11 lokale sportsforeninger repræsenteret på rådhuset: Ballerup Handicap Idræts Club, Kofukan Karate, Ballerup Atletik Klub, Ballerup-Skovlunde Fodbold, Kyokushin Karate, Dansk Bicycle Club, Ballerup Gymnastikforening, Ballerup Skytteforening, Svømmeklubben Triton, Hjortespring Golfklub og Rosenlund Volley.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *