BSF’s U14-piger til Nordic Invitational Cup
BSF-U14-piger-copy.jpg
Det blev til en flot fjerdeplads for BSF U14-1 pigerne ved Nordic Invitational Cup i Sverige i weekenden. Foto: Privatfoto
Fodbold Nordic Invitational Cup 2016 er en svensk fodboldturnering for piger født år 2002 og de deltagende hold er alle inviteret på baggrund af deres opnåede resultater nationalt.

U14-1 Pigerne fra BSF repræsenterede Danmark i turneringen mod nogle af de bedste hold i årgangen fra Finland, Sverige og Norge. BSF blev vinder af deres indledende pulje og vandt en meget spændende ¼ finale over svenske BK Astrio med 6-5 efter 2-2 i ordinær spilletid og forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence.

I ½ finalen mødte BSF pigerne det stærke svenske hold Enskede IK og efter 1-1 i ordinær spillertid fik svenskerne scoret til slutresultatet 1-2 i den forlængede spilletid.

BSF endte samlet på en flot fjerdeplads i A-slutspillet efter et 1-3 nederlag i kampen om tredjepladsen til finske PK-PU T02.

Turneringen blev spillet på Tyresövallen i Tyresö , 15 km syd for Stockholm og BSF fik vist flot dansk pigefodbold gennem hele turneringen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *