BSF vandt igen
Fodbold BSF skulle følge op på hjemmesejren over Stenløse i forrige spillerunde, da det unge hold i lørdags tog en tur til Nordsjælland for at møde Helsinge.

Til kampen måtte BSF undvære flere profiler, og derfor vidste man godt på forhånd, at arbejdshandskerne skulle på – og at der skulle kæmpes i hver eneste duel.

Helsinge kom bedst fra land, da de efter 23 minutters spil bragte sig foran, hvilket var en kold dukkert for BSF. I stedet for at hænge med hovederne, så gav BSF’erne dog det bedste svar overhovedet, da de blot et minut senere udlignede ved en scoring af Lasse Brøns.

I en ganske lige kamp stod den fortsat 1-1, da dommerens fløjte lød for sidste gang i 1. halvleg og sendte spillerne til pause. Den pause fik Helsinge brugt bedst, for der skulle ikke gå mere end et minut af 2. halvleg, før de bragte sig foran for anden gang i kampen.
BSF forsøgte at skubbe spillet længere frem og skabe et pres, der kunne sikre en udligning. Med en halv time tilbage var dette ikke lykkedes endnu, men så valgte BSFs trænerstab at foretage flere udskiftninger for at ændre på tingenes tilstand.

Efter 66 minutters spil kom udligningen. Lasse Brøns satte en tyk streg under sin fantastiske form i øjeblikket, da han på oplæg fra sin bror, Rasmus Brøns, satte bolden ind bag Helsinges målmand til 2-2.

Målet gav BSF medvind og skabte usikkerhed hos modstanderne. Det blev udnyttet til fulde, da Alexander ”Keun” Petersen få minutter senere skabte den store forløsning ved at sende BSF foran med 3-2.

De sidste 20 minutter var det Helsinge der kæmpede for en udligning, men slutresultatet blev 3-2 til BSF og yderligere 3 point på kontoen.

På onsdag, den 11. maj, tager BSF på hjemmebane imod Liria klokken 19.00.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *