BSF vandt for sjette gang
BSF-Herlev.jpg
BSF fik endnu en sejr i torsdags og dermed kan holdet selv afgøre oprykningen til Danmarksserien. Foto: Privatfoto
Fodbold BSF vandt sin sjette sejr på stribe i torsdags, da de rødklædte spillere fra Ballerup-Skovlunde var på en kort udebane tur til Herlev, hvor man mødte B1973 Herlev.

En kamp der skulle vindes. En stime på seks sejre i streg betyder, at BSF nu er en del af et stort oprykningsdrama i Sjællandsserien, hvor der resterer to kampe. To pladser til Danmarksserien skal fordeles mellem fire hold som kæmper oprykning.

Rasmus Brøns bragte BSF foran efter 10 minutters spil efter et flot udlæg fra udeholdet. Hjemmeholdet fra Herlev kom dog bedre og bedre med, og i en relativt jævnbyrdig første halvleg fik B1973 udlignet inden pausen.

Efter pausen var det dog helt anderledes.

BSF sprudlede med hurtige kombinationer og aggressivt pres, hvilket betød tre mål indenfor et kvarter. Lasse Brøns, Emil Tidemand og Mak Bor Arnautovic bragte BSF på sikker sejrskurs.

Ti minutter inden slutfløjt blev det også til 5-1 på mål af Andreas Frederiksen, inden B1973 fik reduceret til slutresultatet 5-2 i sidste minut af den ordinære spilletid. En pragtindsats af BSF, der i weekenden fik yderligere hjælp, da to ud af de tre øvrige tophold tabte point.

Det betyder at BSF nu selv kan afgøre det; med to sejre i de sidste to kampe vil den stå på Danmarksserie-fodbold efter sommerferien.

Holdet er dog stadig underdogs, for de to hold man mangler at møde, det er rækkens nummer to og tre, der er placeret lige over BSF.

På lørdag, den 4. juni, byder BSF velkommen til forårets sidste hjemmekamp, en skæbnekamp, når Glostrup (nummer 2) kommer til Ballerup i en sand gyser. Med en sejr vil BSF rykke forbi Glostrup, mens et nederlag vil slukke håbet om oprykning. Kampen spilles klokken 13.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *