BSF imponerede i 3-2 sejr
bsf.jpg
Andreas Horsebøg blev kåret som kampens spiller. Foto: BSF
Fodbold Sjællandsseriens 15. spillerunde bød på en befriende og forløsende sejr for BSF i Ballerup Idrætspark lørdag.

Her mødte BSF et af de hold der kæmper for oprykning, Stenløse, hvis cheftræner tidligere har stået i spidsen for BSF. Meget stod altså på spil.

Tilskuere var der et flot antal af, og de fik underholdning. Ikke nok med mange mål og en velspillet kamp med meget intensitet, så blev det også til tre point til BSF, som vandt kampen med 3-2.

Sebastian Avanzini lagde op til det første mål på en kontra, da han efter 12 minutter førte bolden frem i venstre side, lagde den skråt modsat til Rasmus Brøns, der kunne løbe ned mod målmanden i ensom majestæt og sikkert sætte bolden ind til en 1-0 føring.

BSF fortsatte ufortrødent, og otte minutter senere blev det 2-0, da Lasse Brøns i feltet tog et træk forbi en modspiller og satte den i fjerneste hjørne. Tilskuerne klappede højlydt efter en fantastisk start.

Tomålsføringen holdt dog kun kort, da Stenløse i en ellers ufarlig situation fik reduceret. I det 43. minut blev det også til 2-2, da en Stenløse-spiller i feltet tog et træk og sparkede den forbi BSF-målmanden, der ellers fik en hånd på. En spand kold vand i hovedet på BSF.

Spændende var det derfor at se hvordan de kom ud til 2. halvleg. Heldigvis var det med fuld energi og fart over feltet. 3-2 blev det via en fantastisk kontra med et langt udkast fra målmanden til Alexander ”Keun”, der driblede en mand, spurtede mod mål og lagde den fladt ind over, hvor Andreas Horsebøg prikkede den ind.

Herefter var det en tæt kamp resten af vejen, men med BSF som bedst spillende hold og i rimelig kontrol. Stenløse havde således ikke store chancer for at udligne, heller ikke selvom BSF spillede 10 minutter i undertal grundet et gult kort.

En vigtig og flot sejr var dermed en realitet. Det skal følges op lørdag den 7. maj på udebane mod Helsinge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *