Ballerup vandt stort i lokalopgør
Ballerup-BK.jpg
Ballerup BK vandt en overbevisende sejr i lokalopgøret mod Måløv BK. Foto: Privatfoto
Fodbold Torsdag aften var Ballerup BK på besøg hos Måløv BK, hvor det længe ventede lokalopgør skulle stå. Kampen var af stor betydning, da tre point kunne bringe begge hold tættere på en oprykningsplads.

Fra kampens start viste hjemmeholdet tænder, og med flydende og bevægeligt angrebsspil fik Måløv flyttet godt rundt på et Ballerup-hold, som slet ikke var kommet ud af startblokken.

Derfor fik Måløv bragt sig foran både 1-0 og 2-1 ved først Casper Kyhl og dernæst Martin Varle. I den anden ende fik Nikolaj Ovesen og Frank Nielsen reduceret i to omgange, inden Martin Eriksen bragte Ballerup i front med 3-2. Inden halvlegens afslutning fik Thomas Carlsson bragt lidt ro på, da han scorede til 4-2.

Efter en halvsløj 1. halvleg af Ballerup, så blev håndbremsen sluppet i de sidste 45 minutter, hvor udeholdet scorede hele otte gange.

Thomas Carlsson var fuldstændig ustyrlig, og scorede næsten efter behag. Fire fuldtræffere blev det til – det ene en sand perle, hvor bolden blev sendt i kassen bagom støttebenet, efter flot forarbejde af Frank Hjortebjerg. Sidstnævnte scorede i øvrigt også selv to kasser, ligesom Mikkel Andersen og Frank Nielsen også stemplede ind med en enkelt scoring hver.

Således endte kampen 12-2 til Ballerup, som nu er to point i de sidste tre kampe fra at sikre sig oprykningen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *