Ballerup som grøn by
Debat Ballerup, Måløv, Skovlunde. Hvem er mest grønne? Lad os lære af hinanden og så mødes i Pederstrup og udveksle erfaringer.

Vi kunne også lave det som en idrætsdag, bare i klima, natur og miljø kontekst. Hvor børnene, som er vores fremtid, viser vejen for opdragelse af voksne, der ikke lige har forstået budskabet; at kloden sveder, og det kan den ikke blive ved med.

Grønt Råd her gør en stor indsats, men brug dem noget mere og giv dem gerne ny inspiration til nye løsninger der sætter Ballerup på Danmarks kortet som en førende grøn by.

Her skal vi også tænke på næringslivet. Vi har så mange pendlere, de kunne lige så godt handle ind i vores økologiske Centrumgade (der ikke findes nu) tæt på bus og tog. Grantoftegård, den grønne slagter, det gode brød, you name it. Det ville blive en kæmpe succes, er jeg sikker på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *