Ballerup-gymnaster tog DM-medaljer
Gymnastik-1.jpg
Bagerst fra venstre: Danmarksmester Alma Sofie, Amalie og Bianca. Forrest: Marie. Foto: Privatfoto
Gymnastik Første del af de Danske Mesterskaber i Rytmisk Sportsgymnastik for individuelle blev afholdt den 7.-8. maj i Taastrup Idræts Center.

Lørdag dystede de ældste gymnaster og i både juniorrækken samt senior 2. og 1. division var der tæt kamp om medaljerne.

Fra Ballerup GF deltog 12-årige Isabella Schultz i juniorrækken.
Med stor udstråling, sikkerhed i kropssværheder (balancer, spring og rotationer) samt god håndtering af redskaberne tov, tøndebånd, bold og køller, placerede Isabella sig på 2. pladsen.
Samtidig sikrede hun sig tre ud af tre mulige pladser blandt seniorernes disciplinfinaler den 14. maj.

I senior 2. div. kørte Nathalie Kloth en god tøndebåndsserie samt en udtryksfuld boldserie. Nathalie placerede sig på en 2. plads.

I senior 1. div. deltog Laura Smedegård med tøndebånd, bold, køller og vimpel. Sammenlagt blev det til en 6. plads. Med vimpelserien kvalificerede Laura sig til disciplinfinalen den 14. maj.

Søndag konkurrerede 32 gymnaster i rekrutrækken.
Dansk mester blev Ballerups 10-årige Alma Sofie.

Hun fremførte sine tre serier med en totalscore på 25,364 point. Marie Mejnholt-Jakobsen fik 22,432 point og dermed en bronzemedalje. Amalie O’Reilly Bojsen og Bianca Rosenlund blev hhv. nr. 25 og 28

Lørdag den 14. maj deltager Ballerups gymnaster atter ved DM i Taastrup Idræts Center – denne gang med to individuelle minipiger, en minigruppe, to senior duo-grupper samt Isabella og Laura i disciplinfinalerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *