Ballerup BK vandt trods skader
Ballerup-bk.jpg
En tpr vand og så på den igen. Ballerup BK vandt trods mange skader. Foto: Privatfoto
Fodbold Ballerup BK skulle lørdag den 30. april spille sæsonens fjerde kamp. De var på dagen ramt af et utal af skader og havde derfor hele otte ændringer i kampgruppen.

Ikke desto mindre skulle der blot gå 10 minutter før holdets anfører, Casper Hansen, sendte et hjørnespark til bageste stolpe, hvor Dennis Nymann stod klar, og headede bolden ind bag keeperen og sendte Ballerup foran 0-1. Efter 30 minutters spil blev holdets, på dagen, spillende træner, Nick Rønnebæk, sendt i dybden, han rundede målmanden og satte ydersiden på bolden og gjorde det til 0-2 til Ballerup.

Efter pausen havde Nick Rønnebæk igen en fod med i en Ballerup-scoring, denne gang den næstsidste, da han sendte Mads Anker Johansen i dybden, som køligt udplacerede målmanden til 0-3.

Som afslutning på en flot holdindsats driblede Nikolai Saxil Jørgensen Kirke Værløses bagkæde rundtosset i et flot soloridt og lagde til slut bolden fladt ind ved bagerste stolpe. Flot mål og en flot afslutning på kampen.

Kampens spiller blev, Nick Rønnebæk, som måtte udgå med en skade, og næppe er med på søndag, når Veksø IF kommer på besøg i Ballerup Idrætspark klokken 11.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *