Vind en spændende actionfilm
sicario_still_s-d018-05049-r_org_print-copy.jpg
Benicio Del Toro spiller Alejandro, der leder specialgruppen på hemmelig undercoveropgave i kampen mod de mexicanske narkokarteller i filmen ’Sicario. Foto: Nordisk Film
konkurrence I denne uge sætter vi filmen 'Sicario’ på højkant. Svar rigtigt på spørgsmålet og deltag i lodtrækningen om dvd'en.

I det vidtstrakte, lovløse grænseområde mellem USA og Mexico slutter den unge idealistiske FBI agent, Kate Macy (Emily Blunt), sig til Matt (Josh Brolin) i regeringens elite taskforce for at deltage i kampen mod de mexicanske narkokarteller.

Den lille specialgruppe, der ledes af den karismatiske, men hemmelighedsfulde Alejandro (Benicio Del Toro), begiver sig entusiastisk ud på deres hemmelige undercover opgave.

Men det varer ikke længe før det går op for Kate, at hun er nødt til at lægge alle sine hidtidige etiske og moralske værdier bag sig, hvis hun vil gøre sig nogen forhåbninger om at overleve

Ballerup Bladet udlodder i samarbejde med Nordisk Film fem eksemplarer af den spændende actionfilm ’Sicario’ på dvd. For at deltage i konkurrence skal man svare rigtigt på følgende spørgsmål:

I 2000 vandt Benicio Del Toro en Oscar for bedste mandlige birolle – i hvilken film?

Send svar samt navn og adresse på mail til vind@ballerupbladet.dk. Sidste frist for at deltage er mandag den 18. april klokken 9. Vinderne får direkte besked og skal efterfølgende selv afhente filmen på redaktionen i Ballerup.