Vågetjeneste får kontant støtte
vågekoner_2.jpg
Malene Deleuran (t.h) og resten af vågeteamet i Ballerup og Herlev har fået 20.000 kroner fra Nordea Fonden, så de kan uddanne flere frivillige våger. Foto: Flemming Schiller
donation Røde Kors vågetjenesten i Ballerup og Herlev har fået en klækkelig erkendtlighed fra Nordea Fonden.

Ingen skal dø alene. Det er mottoet for Røde Kors Vågetjeneste, som i snart et år har fungeret i Ballerup og Herlev. Vågetjenesten sørger for, at døende, der måske ikke har pårørende til at sidde ved sig eller hvis pårørende trænger til en pause, ikke ligger alene på det yderste.

Vågerne er frivillige, der på den måde vier en del timer til at sidde ved mennesker, som de ikke kender, og nu har det store arbejde båret økonomisk frugt.

Nordea Fonden har valgt at give 20.000 kroner til Røde Kors vågetjeneste og meningen er, at pengene skal gå til hvervning samt til kurser til vågerne.

Vågetjenesten samarbejder med Herlev Hospital og har i dag 40 vågere. Men der er stadig brug for flere vågere og derfor leder vågetjensten efter frivillige – især modne mennesker.

Hvis man er interesseret i at blive våger eller høre mere om arbejdet, så kan man komme til informationsmøde den 28. april fra klokken 18 til 20 på Frivilligcenter Herlev, Herlev Hovedgade 172. Her kan man høre mere om hvordan man bliver våger.

Tilmelding kan ske til Malene Deleuran på 21811281 eller på mail: malene.deleuran@rodekors.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *