U12-piger klar til sjællandsmesterskaber
BHC-U12A-copy-1.jpg
Håndboldpigerne klar til semifinalerne. Foto: Privatfoto
Håndbold BHC har haft en forrygende sæson på alle hold og rækker, og lørdag den 9. april lykkedes det BHC’s U12A-piger at spille sig direkte i semifinalen til sjællandsmesterskaberne, som finder sted 30. april og 1. maj.

Det gjorde de med en udebanesejr over FIF på 11-16, og vandt dermed deres pulje. På søndag den 17. april mødes BHC og FIF igen, og denne gang er det i pokalfinalen.
Ud over U12A’s meget flotte resultat, så er det lykkedes alle BHC’s hold og årgange, at slutte sæsonen 2015/2016 i den bedste ende af deres rækker, og flere af holdene har selv kunne afgøre det i den sidste spillerunde. BHC’s U10-piger har haft en forrygende sæson og har vundet deres række med 9 overbevisende sejre ud af 10 mulige.
Sæsonen 2016/2017 ser dermed ud til at blive rigtig spændende for alle årgangene, efter de flotte resultater som de har opnået i år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *