Spejderne flyttede på plejecenter
spejderbesøg-på-Rosenhaven-copy.jpg
Plejecentrets beboere og personale kom ud og hyggede sig med spejderbørnene, der lavede tomatsuppe over bål. Senere var børnene på opgaveløb indenfor på centret. Foto: privatfoto
besøg Ulveunger og bævere holdt weekend på Plejecenter Rosenhaven i Skovlunde .

De yngste spejdere fra KFUM-spejderne i Ballerup har haft en hyggelig weekend blandt de ældre på Plejecenter Rosenhaven i Skovlunde.

Ulveungerne (2.-4. klasse) og Bæverne (0.-1. klasse) slog lejr i plejecentrets have fredag aften og i løbet af lørdagen byggede børnene deres eget køkkenbord ud af rafter.

Centrets beboere fulgte med i det hele fra vinduerne, og lørdag formiddag kom en del af beboerne ud og besøgte lejrpladsen, hvor spejderbørnene var i fuld gang med dagens frokost – hjemmelavet tomatsuppe kogt over bål.

»Desværre var suppen ikke blevet helt færdig, så det blev ikke til nogle smagsprøver denne gang. Men spejderne håber at kunne komme igen en anden gang og byde beboerne på noget rigtig bålmad,« fortæller spejderne.

Om eftermiddagen var børnene på et lille opgaveløb, hvor de kom rundt til forskellige afdelinger på plejecentret, og det var en flok trætte men glade børn, der tog hjem søndag ved middagstid.

De ansatte fortæller, at Rosenhavens beboere også har nydt besøget i fulde drag, og har været tydeligt glade over at kunne se børn tumle på græsplænen hele weekenden.

Spejderbesøg-på-plejecentret-(1)-copy Spejderbesøg-på-plejecentret-(2)-copy Spejderbesøg-på-plejecentret-(3)-copy Spejderbesøg-på-plejecentret-(4)-copy Spejderbesøg-på-plejecentret-(5)-copy Spejderbesøg-på-plejecentret-(6)-copy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *