Softballklubben udsat for hærværk – igen
softball-copy.jpg
Softballklubben brugte mange timer søndag på at gøre deres ’batting cage’ klar. Torsdag mødte de ind til dette triste syn. Foto: Privatfoto
Softball  I softballklubberne over det ganske land holder man banedag i foråret.

Banens grus får en overhaling og udstyret bliver sorteret og repareret. I Ballerup Baseball Softball Klub var mange, både børn og voksne, mødt op for at hjælpe til på banedagen søndag den 10. april.

»Vores udstyrsrum i kælderen på Rosenlundskolen havde klaret sig hæderligt gennem branden, men trængte til oprydning og rengøring. Det samme gjaldt vores container ude på det grønne område. Allermest tid var dog sat af til at sætte vores ’batting cage’ op. Forældre og de ældste spillere brugte flere timer på at sætte det op. Der skulle trækkes wire og sættes strips på i et par meters højde. Vi var meget tilfredse med resultatet, da vi tog derfra søndag eftermiddag og ikke mindst forventningens glæde til at skulle bruge det i vores træning var stor,« fortæller formand for klubben, Henriette Gilhøj.

»Men glæden varede kort og vi var noget nedslåede, da vi ankom til torsdagens træning. Nogen havde lagt mange kræfter i at hive det ned igen og i nuværende tilstand er det faktisk ubrugeligt. Det er andet år i træk, det sker for os. Vi synes, det er rigtig trist. I en lille klub i en lille sportsgren står vi selv for rigtig mange ting – for eksempel at holde banen plan, kridte den op og gøre den klar til træning såvel som kamp. Så det trækker tænder ud, når vi er udsat for regulært hærværk,« tilføjer hun.

Men bortset fra den triste start på sæsonen går det rigtig godt i klubben, fortæller formanden. Juniorafdelingen vokser støt og som noget nyt etablerede klubben i efteråret et ’slowpitch softballhold’ for voksne over 30, der har lyst til at spille bare for sjov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *