Skole OL kommer til Ballerup
Skole-OL-2.jpg
Ballerup Atletikstadion bliver fyldt med skoleelever, når der holdes Skole OL for 4.-7. klasse 11. maj. Foto: Lars Møller
OL For første gang afholdes det lokale mesterskab i Skole OL i Ballerup. Det finder sted onsdag den 11. maj på Ballerup Atletikstadion.

Stævnedagen vil blive besøgt af 400 skoleelever og der vil være referencer til det rigtige OL, der finder sted i Rio de Janeiro i august 2016.

Skole OL er landets største atletikstævne for børn og afholdes af Dansk Atletik Forbund i samarbejde med Danmarks idrætsforbund (DIF) og TV 2. Det er for alle landets 4. – 7. klasser og afsluttes med et olympisk finalestævne i København i juni med mere end 8.000 elever fra hele landet.

»Vi ser frem til at afholde vores første Skole OL-stævne, og vi håber, at stævnet kan være med til at skabe større sammenhæng mellem skolerne og foreningslivet – derfor bruger vi også anledningen til at tilbyde gratis træning til eleverne, der har meldt sig til Skole OL. I Ballerup Atletik Klub vil vi gerne være med til at inspirere og motivere skoleelever til at dyrke idræt og vi ser Skole OL, som en god måde til at få idræt og bevægelse ind i folkeskolen,« siger Ulrich Engmark fra Ballerup Atletik Klub.

Stævnet i Ballerup har allerede lukket for tilmelding. De klasser, der ikke fik en plads, kan afvikle disciplinerne i deres idrætstimer, og skal indtaste resultater senest 19. maj 2016. Man kan læse mere om Skole OL på: www.skoleol.tv2.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *