Sejr til BSF i Sjællandsserien
BSF-Alexander-Keun-kampens-spiller-copy.jpg
kampens spiller blev Alexander 'Keun' Petersen. Foto: Privatfoto
Fodbold FC Øresund fik ørerne i BSF-maskinen, da der atter blev spillet kamp i Sjællandsserien i weekenden, hvor det blev til tre point til de rødklædte drenge fra Ballerup-Skovlunde.

Efter et skuffende nederlag i forrige uge til Skjold Birkerød, skulle BSF revanchere sig i lørdagens kamp mod FC Øresund i Rungsted.

BSF var her der og alle vegne, og derfor var det en spand kold vand i hovedet, da hjemmeholdet bragte sig foran efter et kvarters spil mod spil og chancer.

Heldigvis blev BSF ved med at presse på, og der skulle ikke gå mere end fem minutter, før udligningen var en realitet. Alexander ”Keun” Petersen satte bolden ind bag FC Øresunds målmand på flot oplæg fra Sebastian Avanzini.

Cirka 10 minutter senere kommer BSF så foran med 2-1 efter at Emil Tidemand ovenpå en omgang klumpspil i feltet sparkede bolden i. Tempoet blev dog ikke sat ned – tværtimod, så ville spillerne gerne sætte tingene på plads inden pausen.

Med endnu et mål inden pausen af Sebastian Avanzini, var resultatet 3-1 til BSF efter de første 45 minutter. En opløftende første halvleg med højt tempo blev afløst af en anden halvleg på cruise control, hvor der aldrig rigtig var spænding om resultatet, men hvor BSF også gik ned i tempo.

Indskiftede Rasmus Brøns ville dog lige slutte dagen af med et mål, da han fik sat hovedet på et indlæg og gjort det til slutresultatet 4-1. Dermed er BSF tilbage på sporet inden lørdagens kamp mod Frederikssund på udebane, hvor man jagter endnu en sejr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *