Politi uge 15
døgnrapporten Kort nyt fra sidste uges døgnrapport fra Københavns Vestegns Politi:

Tyveri af handicapscooter

I tidsrummet fra mandag den 11. april klokken 16 til tirsdag den 12. april klokken 10 har en 90-årig mand fået stjålet sin handicapscooter på Søndergårds Alle i Måløv. Det drejer sig om en moccafarvet el-scooter af mærket Hardway.

 

Lommetyve i Ballerup

Mandag den 11. april klokken 13.50 opdagede en 76-årig kvinde, at hun havde fået stjålet sin pung, som hun havde haft i sin skuldertaske, på sin vej gennem Centrumgaden i Ballerup.
Dagen efter gik det ud over en 44-årig kvinde i Ballerup Centret. Hun havde haft sin mobiltelefon af mærket iPhone s6 i lommen, da hun var i centret fra klokken 18.30 til 20.30, men pludselig var den væk.

 

Tricktyveri på Baltorpvej

Fredag den 15. april blev en 84-årig mand offer for nogle luskede tricktyve på Baltorpvej i Ballerup.

Tre mænd tog kontakt til den 84-årige og spurgte ham om vej, mens de viste ham et kort. Selvom den 84-årige var vaks nok til at afvise de tre mænd, nåede de alligevel at stjæle penge fra hans brystlomme – penge som han netop havde hævet i banken, hvor de tre havde iagttaget ham.

De beskrives alle som mænd af østeuropæisk udseende, cirka 25-30 år, almindelige af bygning og de talte ’udenlandsk’.

Den ene havde mellemlangt brunt hår, var 180-185 cm høj og iført sorte bukser, sort vindjakke og mørkegrå hue.

De to andre havde kort sort hår. Den ene 180-85 centimeter høj og iført sorte bukser og sort jakke, mens den anden var 170-175 cm høj og iført grå vindjakke.

 

Brand i knallert

Søndag den 17. april klokken 21.52 blev politiet kaldt ud til en brændende knallert i krydset Sydbuen/Hold-an Vej i Ballerup.

Der var tale om en knallert af mærket Grido VGA, som der var blevet sat ild til af ukendte gerningsmænd. Der var ingen fare for mennesker – kun en udbrændt knallert, oplyser Lokalpolitiet i Ballerup.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *