På kælk hele året
helårskælkebakke_16.jpg
Det er lige så sjovt at kælke om foråret som om vinteren. Nu kan man kælke hele året i BFO Højager på Skovvejsskolen Vest. Foto: Flemming Schiller.
Sjovt Hvis man elsker at køre på kælk, så er der alle muligheder for det på BFO Højager. Her har man nemlig fået en helårs kælkebakke.

Det kan godt være, at foråret er på vej, men på Skovejsskolen afdeling vest, har man inviteret vintersjov indenfor året rundt.

Mandag eftermiddag indviede skolens BFO nemlig en helårs kælkebakke, der giver ungerne chancen for at suse ned ad en bakke, uden at skulle have store jakker og huer på og uden at få sne i skoene, hvis kælken vælter. Man kan endda køre på kælk i sandaler og korte bukser.

Helårskælkebakken er en slags net, der spændes ud over den store bakke, der ligger ved BFO’en og det kan så tages frem efter behov. Det betyder, at bakken det ene øjeblik kan være en grøn bakke, hvor børnene løber på græsset og lige pludselig er en kælkebakke.

Selve åbningen begyndte umiddelbart efter skoletid, hvor indvielsen skete efter alle kunstens regler. Der var både saftevand, saltstænger, flag og rød sløjfe. Snoren blev klippet af Teknik- og Miljøudvalgsformand Helle Tiedemann (A) og derefter var der fri vinterleg på kælkebakken midt på foråret.

Se flere billeder: Billedgalleri

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *