Mand udsat for vold af buschauffør
Politi-genrefoto-10.jpg
politi En 36-årig beruset mand steg af bussen i Ballerup for at tisse, man da han ikke ville følge chaufførens anvisninger blev han slået og råbt efter.

Mandag den 11. april anmeldte en 36-årig mand, at han lørdag den 9. april klokken 07.54 var blevet udsat for vold af en buschauffør på Banegårdspladsen i Ballerup.

Manden, der var beruset, var steget ud af bussen for at tisse, da buschaufføren efter sigende skulle være kommet ud for at vise manden hen til et toilet i et privat personalerum.

Manden havde nægtet at gå ind, og det havde fået buschaufføren til at råbe racistiske udsagn efter ham – ligesom han havde også slået manden med knytnæve i ansigtet.

Gerningsmanden beskrives som: Dansk mand, cirka 30-35 år, almindelig kropsbygning, bar briller, 180-185 centimeter høj, havde lyst, kort hår og talte flydende dansk. Han bar buschaufføruniform.

Københavns Vestegns Politi vil meget gerne høre fra vidner eller andre med oplysninger til sagen. Henvendelse i dagtimer på hverdage til politikommissær Michael Liebst Sørensen på telefon 72 58 73 55, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *