LSF vandt med ti mand
Ledøje-bold.jpg
LSF vandt på hjemmebanen over Virum med 2-0. Det på trods af, at hjemmeholdet spillede det meste af kampen med kun ti mand. Foto: Privatfoto
Fodbold LSF skulle i weekenden op imod Virum på Smørum Park og det blev en dramatisk kamp.

Starten blev en lidt rodet forestilling og bolden havde mange gange ikke rigtigt nogen adresse. Emil Kjærsgaard havde et skud lige forbi efter ti minutter, men det var så det.

Kampens hidtil mest dramatiske højdepunkt kom så i det 23. minut. Benjamin ”Benja” Madsen lavede et frispark på en modstander og her kunne den glimrende dommer havde fløjtet, men han lod spillet forsætte i nogle sekunder. Her lavede ”Benja” så endnu et frispark og så lød fløjten. Først fik ”Benja” det gule kort for første forseelse og i samme moment sit andet gule kort for sin anden forseelse og dermed et samlet rødt kort og ud i bad.

Forløsningen kom kort før pausen. Dennis Lind drev bolden frem i højresiden og sendte den ind til Marc Lind der lagde den til rette uden for feltet og hamrede bolden helt op i krydset og jublen kunne bryde løs.

Efter pausen kom LSF i gang igen men uden at blive rigtigt farlige. Et tændt Virum-hold pressede på. Men LSF-spillerne mandede sig op og bl.a. Christian Steen Jensen spillede en fantastisk kamp, og det gjorde Morten ”Messi” Larsen og Marc Lind også og modstod presset når Virum-spillerne kom igennem.

Kampen blev lukket i det 75. min. da Kaptajn Morten ”Molle” Larsen sendte Niki Wulff af sted og Virumbacken kunne slet ikke følge med. Han kom alene med målmanden og spillede uselvisk bolden på tværs til Morten ”Messi” Larsen der kunne sparke bolden det sidste stykke i mål til en 2-0 føring.

Virum havde stor ære af kampen og fortsatte presset. Gæsterne havde blandt andet et skud på stolpen og en stor chance lige før slut, men ind ville bolden ikke, og det hele endte med en 2-0 sejr til LSF, trods en lang periode i undertal.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *