LOOP kommer til Skovlunde
loop-i-skovlunde.jpg
Kirstine Greve Koch og Tim Sommer fra Måløv,står bag det nye fitnesscenter LOOP, der åbner i Skovlunde Center Syd lørdag. Foto: privatfoto
forretningsnyt Lørdag slår LOOP dørene op til et spritnyt 250 kvadratmeter stort fitnesscenter i Skovlunde Center Syd.

LOOP bygger på et enkelt og effektivt træningskoncept, hvor hele kroppen trænes igennem på kun 24 minutter – svarende til to runder på centrets 16 forskellige maskiner.

Maskinerne er placeret i en cirkel, og når man kommer, springer man bare ind i cirklen, hvor der er plads, og følger herefter cirklens rytme. Hver 45. sekunder lyder der et ’ding’, og så flytter alle til den næste maskine i cirklen.

Centret i Skovlunde bliver nummer 53 i rækken af LOOP centre rundt omkring i landet. Centeret åbnes af Kirstine Greve Koch og Tim Sommer, der til dagligt bor i Måløv, men altså nu har kastet deres kærlighed på Skovlunde som det helt rigtige sted for deres nye træningscenter.

Kirstine har arbejdet som sundhedscoach og instruktør siden 2009, og Tim kendes måske allerede af nogen, da han i mange år har arbejdet i Nautilus Ballerup og været ejer af Nautilus på Nørrebro.

Kirstine og Tim glæder sig til at slå dørene op til åbningsfesten lørdag den 16. april klokken 10. Herefter vil der være adgang til centret alle dage i tidsrummet 5-22, samt delvis bemanding alle ugens syv dage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *