Ledøje-Smørum i nulløsning
LSF-copy-1.jpg
Flere gode chancer men ingen mål, da LSF mødte Hillerød. Foto: Privatfoto
Fodbold LSF mødte Hillerød i weekenden i en kamp der endte uden mål.

Smørumdrengene kom godt over kanterne, men den sidste præcise aflevering manglede lige. I det 19. minut kom Benjamin Madsen over kanten og hans indlæg blev mødt af Peter Stephansen, der dog lige var 10 centimeter for lav og så røg bolden over mål.

Til gengæld fik LSF flere frispark lige uden for feltet i venstre side – og det var ”guf” for kaptajn Morten Larsen. Et af dem skød han lige på mål, men desværre ramte den tværribben – så heller intet mål der.

Umiddelbar efter kombinerede Hillerød sig igennem LSF’s venstre side og ud kom Lasse Gram i målet og reddede den store chance.

Anden halvleg startede også med Smørumdrengene som spilstyrende – uden at de blev rigtig farlige. I det 61. minut kom LSF flot over venstrekanten og bolden blev lagt i bagrummet. Her kom Peter Stephansen styrtende til, men igen reddede Hillerødmålmanden.

Den sidste halve time begyndte trætheden at melde sig hos Smørumdrengene og Hillerød satte sig på spillet. De fik hele tiden generobret bolden og lagde et tungt pres på LSF’s stabile forsvar.

I slutfasen kom de tæt på, da en Hillerødspiller fik sparket bolden helt ud ved den ene stolpe, men også her reddede Lasse Gram, og kampen endte 0-0.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *