Landsbyløb i Smørum
Landsbyløb-copy.jpg
Med tre ruter på fem, ti og 21 kilometer samt et børneløb er der plads til alle i Landsbyløbet. Foto: Privatfoto
Løb Efter et par års pause vender Landsbyløbet tilbage til Smørum lørdag den 4. juni. Nu som et samarbejde mellem SØAM (Stenløse-Ølstykke Atletik og Motion) og den ’’gamle’’ Landsbyløbsgruppe.

»Vi glæder os til at byde velkommen til løbet, som afholdes i samme »ånd« som tidligere løb men med ekstra bonus i form af nye kræfter, flere løbere og stor løbserfaring fra SØAM,« skriver arrangørerne i en mail til avisen.

Løbet blev afviklet i årene 2000-2012, men har siden ligget stille. Nu håber folkene bag at se lige så mange glade løbere som ved sidste løb i 2012, hvor flere end 800 var med.

Landsbyløbet har tre motionsløb, så man kan være med uanset hvor øvet man er. Ruterne er på fem kilometer, ti kilometer og halv-marathon på cirka 21,1 kilometer. De har alle start ved Kulturhuset i Smørum og går gennem én eller flere af landsbyerne omkring Smørum – deraf navnet Landsbyløbet.

Desuden er der et børneløb på 3,2 kilometer, hvor børnene løber på de store stier i Smørum og således trygt kan gennemføre løbet uden at komme i nærheden af biler.

Unge og gamle, hurtige og langsomme, erfarne eller nye løbere, alle er velkomne til Landsbyløbet, hvor kan kan få en frisk tur på naturskønne ruter i det let kuperede terræn.

Man kan læse mere på www.landsbyløbet.dk hvor det ligeledes er muligt at tilmelde sig løbet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *