Janni overtager roret i LifeCare
lifecare-copy.jpg
Christina Stenild (tv) har solgt Lifecare til sin kollega Janni Kolling. Centret drives videre i samme ånd - og med samme medarbejdere som blandt andre Martin her i midten. Foto: privatfoto
forretningsnyt I dag er der reception i Life Care, hvor dem gamle ejer Christina Stenild takker af.

Det er nu næsten 10 år siden, at Christina Stenild åbnede træningscentret LifeCare på Tempovej 44. Idéen var at lave et træningscenter, der lå på et niveau mellem fysioterapeuterne og andre træningscentre, hvor hvert enkelt medlem er i fokus. Der bliver lagt individuelle programmer, taget hensyn til skader og ønsker, fulgt op på træningen og justeret efter behov. Efterfølgende er centret flyttet til de nuværende lokaler på Tempovej 10.

Ved siden af at drive træningscentret, tilbyder Christina også massage og akupunktur, som var hendes levevej, inden hun startede træningscentret, men en drøm om at videreuddanne sig, har vist sig at være udfordrende, samtidig med alt det andet.

Christina har derfor taget beslutningen om at koncentrerer sig om sine behandlinger og har per 1. maj i år solgt træningscentret til sin kollega i LifeCare, Janni Kolling.

Janni har selv 20 års erfaring i Nautilus maskiner og er uddannet instruktør, personlig træner og Kostvejleder. Janni ønsker at drive træningscentret i samme ånd og med det koncept, som Christina har opbygget. Det vil også være de samme medarbejdere, som vil være at finde i LifeCare.

For at sige tak for de gode samarbejde med medlemmer og samarbejdspartnere, afholder Christina reception i lokalerne på Tempovej 10 fredag den 29. april klokken 13-15. Og i weekenden lørdag den 30. april og søndag dem 1. maj holder LifeCare åbent hus, så alle interesserede kan komme og se træningscentret og måske hilse på den nye ejer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *