Guld til Måløvs badmintonpiger
badminton-SjaellandMesterskabet-U11D-copy.jpg
Sjællandsmestre (U11D) fra venstre: Ida Wittrup Jørgensen, Rosalina Langhoff, Andrea Wittrup Jørgensen og Emilie Kesting.  Foto: Privatfoto
Badminton Ved sidste uges sjællandsmesterskab for hold i børne- og ungdomsrækkerne klarede Måløv Badminton Club (MBC) sig rigtig godt.

Hele tre hold havde kvalificeret sig til finalen.

Blandt nogle af de yngste spillere var MBC repræsenteret ved et rent pigehold i U11D. Langt de fleste hold som blev besejret på vej til finalen, var rene drengehold. Dette gjaldt også finalekampen hvor de slog Kirke Hyllinge 4-2. Holdet havde også kvalificeret sig til turneringen ”Danmarks bedste ungdomshold” i sidste weekend, hvor de fik en velfortjent tredjeplads.

Blandt de ældre og rutinerede spillere var MBC repræsenteret ved U15A 4+2 hold. De mødte Ølstykke i finalen, som blev meget spændende. Efter de ordinære kampe stod de to hold lige og vinderholdet skulle findes i et ”golden sæt”. Dette sæt vandt Måløv spillerene og sikrede derved guldet til holdet.

Måløvs pigehold i U13D, hvoraf flere af pigerne netop har spillet deres første sæson, vandt en flot sølvmedalje.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *