God sæsonstart for Ballerup OK
Løb For Ballerup OK startede sæsonen for alvor på en kold og blæsende forårssøndag med første turneringsmatch i COWI-ligaens 3. division, som foregik i Grønholt Hegn nær Hillerød.

Efter sidste års ærgerlige nedrykning er alle sejl sat til for straks at vende tilbage til den næstbedste række.

Modstanderne i divisionen er Herlufsholm OK, FSK Orientering og Helsingør SOK. Da Ballerup OK stort set altid har slået de tre klubber, kun et enkelt nederlag til Helsingør tæller negativt, fejlede optimismen ikke noget. Blot gjaldt det om i matchen at stille stærkest muligt op over en bred kam, da der er points på spil i alle aldersklasser.

Hele 58 Ballerupløbere stillede til start, og der blev gået til sagen og kæmpet bravt.
Ballerup OK klarede sig til kryds og slange. Det blev til sejr over alle de tre modstandere i divisionen, og maksimum blev sat ind på pointkontoen. Så er der noget at tære på til efterårets sidste match, hvor det bliver afgjort, om Ballerup OK skal kæmpe om oprykning til 2. division, eller forhindre endnu en forsmædelig nedrykning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *