Genbrugsbutikken fejrer 10 års jubilæum
genbrug-makeover-2-copy.jpg
Sidste sommer fik genbrugsbutikken en gevaldig ansigtsløftning, så den er blevet meget pænere og mere moderne i sit udtryk. Foto: arkivfoto
frivillige Genbrugsbutikken i Centrumgaden i Ballerup fejrer 10 års jubilæum torsdag den 28. april.

Fødselsdagen markeres både med en lille forfriskning og halv pris på alle varer i butikken, fortæller butikslede Anni Mahler, der håber at se mange – både nye og gamle – ansigter i butikken på jubilæumsdagen.

Genbrugsbutikken i Centrumgaden er en af Folkekirkens Nødhjælps 125 genbrugsbutikker. 35 frivillige medarbejdere holder butikken kørende, og den har i de forløbne 10 år kunne sende 3,3 millioner kroner til Folkekirkens Nødhjælps arbejde, oplyser Anni Mahler.

»Det har kunnet lade sig gøre, dels på grund af de frivillige medarbejderes ihærdige arbejde, og dels fordi byens borgere har støtte op om butikken ved at handle der samt donere deres eget overskud til butikken. Det er vi meget taknemmelig for, og vi er fuldstændig klar over, at uden deres støtte kunne det ikke lade sig gøre,« siger hun og tilføjer at hun håber den gode opbakning vil fortsætte mange år frem.

Genbrugsbutikken i Centrumgaden fik en gevaldig ansigtsløftning i sommeren 2015 og fremtræder nu som en elegant, moderne butik. Så hvis man endnu ikke har set den, så er torsdag den 28. april en god dag at kigge forbi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *