Forventer pli på genbrugsstationen
Debat Først vil jeg påpege, at jeg synes at genbrugstanken/ideen er genial.

Dog har jeg i forbindelse med aflevering af affald oplevet en lidt dårlig komminikation (på genbrugsstationen, red).

For eksempel kommer jeg med to tomme papkasser, som jeg selvfølgelig vil anbringe i pap-containeren. En renovationsmedarbejder påpeger, på en ikke særlig venlig måde, ja måske endda latterliggørende facon, at papkasserne skal være sammenklappede. Citat: »Om jeg ikke kan læse!«

En anden episode: Kommer med en klar sæk med mest papiraffald, som uforvarende også indeholdt en tom sodavandsdåse. Citat: »Vil De venligst fjerne den dåse inden De smider sækken i småt brandbart.« Igen sagt på en yderst patroniserende måde.

Jeg tog sækken med hjem igen og tømte den i vores almindelige affaldssæk.

Renovationsmedarbejderen har givet været på et kursus om genbrug. Men måske skulle man udvide kurset til også at omfatte et modul om kunde-betjening. Dersom man vil have borgerne til at bruge genbrugs-stationen, skal man opføre sig lidt mere kundevenligt.

By the way: Hvem er det egentligt, der betaler renovationsarbejderens løn?

Jeg forventer ikke, at man har en universitetsgrad på genbrugspladsen, men at man har noget mere pli.
Svar fra Vestforbrænding:
svar: Vestforbrænding beklager, at Alvin Mølhorst har haft negative oplevelser på Ballerup Genbrugsstation. Det er selvfølgelig ikke meningen og heldigvis ikke vores generelle indtryk af dialogen mellem medarbejdere og de mange brugere, der dagligt benytter genbrugsstationen.
Vores medarbejdere på genbrugsstationerne er meget engagerede, både når handler om at sortere affaldet til genbrug, og når det gælder kundevenlighed. De tager kurser i begge dele.

Alligevel lyder det til, at kommunikationen er gået galt i disse tilfælde, hvilket vi naturligvis beklager.

Vi håber Alvin Mølhorst kommer igen på Ballerup Genbrugsstation og giver os chancen for at rette op på det dårlige indtryk.

I øvrigt: Genbrugsstationerne finansieres af indtægterne fra det sorterede affald og over kommunens renovationsafgift.

Driftschef Mette Kyed
fra Vestforbrænding

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *