Forår, indvielse og plasticbolde for sjov
Kildedal_Event_8.jpg
Det hele blev vendt lidt på hovedet fredag eftermiddag i Måløv. Her tog Kildedal Event hul på den nye sæson, og der var skam plads til at man allerede fra begyndelsen kunne lege med. Foto: Flemming Schiller
sæsonstart Når foråret kommer, rykker aktiviteterne udendørs. Blandt andet til Kildedal Event i Måløv, der indviede den nye sæson.

En af de meget populære udendørs aktiviteter er eventparker, der sætter fokus på teambuilding, fester, polterabends eller andre fælles og sjove aktiviteter. En sådan park er Kildedal Event på Kildedalsvej i Måløv.

Fredag middag indviede parken den nye sæson og det skete med fuld musik.

Borgmester Jesper Würtzen tog sig tid til at kigge forbi og klippe snoren for at markere en ny sæson i en park, som han faktisk ikke rigtig kendte ret meget til.

Fotogalleri: Se billeder fra dagen

Mange andre havde lagt vejen forbi og kunne blandt andet prøve en tur i de store plasticbolde, de såkaldte ‘bumperballs’, hvor man kan rulle og støde ind i hinanden, uden at slå sig. Et af de mange tilbud, som Kildedal Event byder på i de kommende måneder, hvor vejret forhåbentlig arter sig.

Det blev under alle omstændigheder en festlig indvielse i Måløv, hvor vejret var fremragende og dermed lagde godt op til den nye sæson, der vil stå i oplevelsernes og de sjove aktiviteters tegn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *