Fokus på lokale problemer
Debat Der er opstået en ny trend her i kommunen. Venstrefløjen har fået den idé, at de nu vil til at føre landspolitik i kommunalbestyrelsessalen.

Tidligere har vi haft eksempler på for eksempel at gøre Ballerup til skifergas-fri zone, men den seneste tid er det blevet endnu mere tåbeligt.

Enhedslisten med støtte fra Socialdemokratiet er åbenbart meget fortørnede over, at Folketinget har besluttet at fastfryse grundskylden for boligejerne.

Dette ganske fornuftige forslag, som rigtig mange boligejere her i kommunen nyder godt af, har de to partier nu i Kommunalbestyrelsen besluttet at protestere mod. Ikke nok med, at de vil skrive et brev til KL og Regeringen om sagen, så foreslår Enhedslisten ydermere, at kommunen skal kompensere økonomisk for konsekvenserne af Folketingets lovgivning og at grundskylden skal sættes op for alle.

Jeg synes ærlig talt, at vores folkevalgte kommunalpolitikere skal bruge deres tid på at arbejde for kommunen og løse de kommunale udfordringer, som der er rigeligt af, i stedet for at bruge tiden på landspolitisk fnidder. Det har vælgerne fortjent.

Det er ren og skær symbolpolitik, når man ikke vil rette sig efter Folketingets beslutninger og forsøger at lave sin egen lovgivning i Ballerup.

Hvis man skal bruge skatteborgernes penge på at kompensere nogle borgere i forhold til politiske beslutninger på Christiansborg, så går det jo ud over kommunens service på kerneopgaverne.

Så kære kommunalpolitikere: Lad være at lege landspolitikere, men fokusér på de lokale udfordringer.

1 kommentar om “Fokus på lokale problemer”

  1. Thomas Kruse Petersen siger:

    Helt enig.Og lokale udfordringer er der nok af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *