Flygtninge skal IKKE integreres
Debat Det mener vi ikke, fordi vi hverken har boliger og økonomi til at integrere flygtninge/migranterat i det omfang, som vi har set det seneste år.

Og fordi disse mennesker ofte kommer fra kulturer i Mellemøsten og Afrika med islamiske og muslimske ideologier, som er svært integrerbare med den danske kultur – som jo trods alt hviler på den kristne tro og et demokratiske værdigrundlag – uanset om man er troende eller ej.

De seneste terrorhandlinger i Frankrig, Danmark og Belgien, viser med alt tydelighed resultatet af en radikalisering blandt udlændinge i Danmark og Europa, som desuden også er vel dokumenteret i TV2s dokumentarudsendelser ”Moskeerne bag sløret” der vistes over et par uger i februar og marts måned i år, hvor man med egne øjne får syn for sagen og fokus på fup, svindel, bedrag og ekstrem islamisk tankegange der prædikes og praktiseres i en række danske moskeer.

Det skal vi i Danmark IKKE acceptere og det SKAL vi kæmpe imod og ingen konvention må stå i vejen for at vi kan gøre det, som folketinget måtte finde nødvendigt for at løse disse problemer.

Vi skal hjælpe rigtige flygtninge i nød og det gør vi bedst ved at hjælpe i nærområderne og ved at gøre grænsekontrollen permanent og afvise asylansøgere fra utvivlsomt ”sikre lande”.

Og ved at tilbyde dem der skal have hjælp i Danmark, sikkert husly og uddannelser på et niveau, som gør det muligt for alle disse mennesker – på et tidspunkt – at vende tilbage til deres lande og starte genopbygning af de lande de er flygtet/udvandret fra.

For vi kan trods alt ikke redde hele den mellemøstlige og afrikanske verden ved at flytte og integrere den i Europa, Danmark og Ballerup uden det får alvorlige konsekvenser for vores egen kultur, demokrati og velfærd.

12 kommentarer om “Flygtninge skal IKKE integreres”

 1. Musa Kekec siger:

  – det er da altid noget at du ikke denne gang blander rundt i flygtninge, migranter og indvandrere Lone.

  Du er god til at generalisere ud fra hvad fåtallet siger og gør men det er ikke noget nyt – det er en DF ideologi at tale til frygt frem for håb og muligheder. Du er ikke bleg for at sige at der skal selvtægt til og støtter op omkring Odins Soldater, der består af en række ekstremister med neo nazistiske ideologier – det skrev du jo på facebook… Hvad siger det om dig og dine ekstreme holdninger som person?

  Du vil hjælpe flygtninge i nærområderne men DF skruer netop ned for u-landsbistanden til nærområderne – det er da hykleri af værste skuffe!

  Ps: Til din info bliver personer fra “sikre lande” i forvejen afvist…og der er ingen intention om at EU skal redde Afrika og Mellemøsten. Nu bliver jeg nysgerrig på hvad du tænker om flygtninge, der kommer fra andre lande end de nævnte? Skal de være velkomne eller har du ikke tænkt over det?

  Mh
  Musa

 2. Lone Madsen siger:

  Nu er Soldiers of Odin i Danmark en fredelig og ikke voldelig gruppe a la Natteravnene, der patruljere i nattelivet for at beskytte unge danske kvinder og mænd, for de mange radikaliserede og dybt voldelige grupper – af anden etnisk herkomst end dansk – der på kryster maner, umotiveret og uden grund overfalder og mishandler uskyldige mennesker på det groveste – blot fordi man er hvid dansker og i deres øjne vantro!

  Og hvor man ofte er 5 – 10 voldsmænd – af anden etnisk herkomst en dansk – om et uskyldigt offer!

  Denne umotiverede og grove vold er du jo selv – for ganske nyligt – blevet gjort opmærksom på foregår lige her i Ballerup!

  Så stop din beskyldning og kig på virkeligheden fra et objektivt syn!

  Mvh.
  Lone Madsen

 3. Lone Madsen siger:

  Nu er Soldiers of Odin i Danmark en fredelig og ikke voldelig gruppe a la Natteravnene, der patruljere i nattelivet for at beskytte unge danske kvinder og mænd, mod de mange radikaliserede og dybt voldelige grupper – af anden etnisk herkomst end dansk – der på kryster maner, umotiveret og uden grund overfalder og mishandler uskyldige mennesker på det groveste – blot fordi man er hvid dansker og i deres øjne vantro!

  Og hvor man ofte er 5 – 10 voldsmænd – af anden etnisk herkomst en dansk – om et uskyldigt offer!

  Denne umotiverede og grove vold er du jo selv – for ganske nyligt – blevet gjort opmærksom på foregår lige her i Ballerup!

  Så stop din beskyldning og kig på virkeligheden fra et objektivt syn!

  Mvh.
  Lone Madsen

 4. Musa Kekec siger:

  – Odins soldater udspringer af en gruppe i Finalnd, der har tææte bånd og tanker til både racisme og neo nazisme. Lad os se hvad fremtiden byder på når de danske Odins soldater går på gaden.

  Skal de kun beskytte unge danske kvinder og mænd eller alle, der udsættes for overgreb og vold? Tænker du virkelig at selvtægt er den rette vej i en retsstat, hvor der er en grundlov, der sætter ENS regler for alle uanset etnicitet. En nydansk kriminel er ikke mere elller mindre kriminel end en etnisk dansker. Hvis vi først differentierer mellem de kriminelle handlinger grundet etnicitet vil et retssamfund nedbrydes! En kriminel er en kriminel og skal straffes efter dansk lovgivning – punktum.

  Jeg er mere objektiv end du nogensinde kan være grundet dine fordomme og generaliseringer.
  Jeg har arbejdet med dette igennem mange år og der er handling bag ordene. Kom nu ind i kampen.

  Mh
  Musa

 5. Poul E. Pedersen siger:

  Nu kan enhver jo se i statistikken at ” de af anden etnisk herkomst ” figurere procentvis i kriminalstatistikken i langt højere grad en Danskerne.

  Og ud fra opklaringsprocenten på overgreb på Danskerne, er det desværre forståeligt at flere og flere giver sig af med selvtægt, samt at private grupper som Odins soldater opstår.
  Det er vel blot et naturligt svar på politiets mandskabsmangel med følgende mindre beskyttelse af landets borgere, som vel er politiets primære opgave.

  Og helt korrekt, Lone Madsen.

  Flygtninge og migranter skal ikke integreres, men blot opholde sig her til der er fred i deres hjemland.
  Og specielt økonomiske migranter skal vel blot sendes retur omgående.

  Vi kan imidlertid glæde os over at Ballerup Kommune ikke har taget imod flere flygtninge/migranter, ( selv om det syntes som om flere i kommunalbestyrelsen ligesom sukker efter endnu flere ), at vi økonomisk som socialt vel kan håndtere dem der er her.

  Men så heller ikke flere.

 6. Musa Kekec siger:

  Poul: Vi har jo netop lovgivning i Danmark, som alle er underlagt uanset etnicitet. Kriminelle handlinger skal straffes hvilket også sker. At bruge statistik til at retfærdiggøre selvtægt fortæller hvor ekstreme DF er for at dyrke deres fordomme og pleje deres ego og samtidigt skjule de beslutninger de lægger stemmer til inde på borgen. Stemmer, der går ud over dem, der i forvejen har mindst!

  Det glæder mig at høre at du ønsker at der skal være fred i de krigsramte lande. Nu mangler der blot handling bag ordene og det sker jo ikke. Der kommer ikke fred i Syrien, Irak og Afghanisten med den krigsalliance, som Danmark indgår i.

  Til info er Ballerup Kommune ikke herre over hvor mange nye borgere vi får – det er en diktering fra Borgen! Vi tager imod de borgere, som vi får tildelt og er en af de bedste kommuner i Danmark, der formår at inkludere og integrere de fleste nye Ballerup borgere.

  Mh
  Musa

 7. Per Mortensen siger:

  Lone Madsen jeg læste ikke rigtigt.
  At du støttede Odins soldater ?
  Som folkevalgt følger man loven.

 8. Musa Kekec siger:

  Hej Per

  Ja, du læste helt rigtigt – er du overrasket?

  Mh
  Musa

 9. Irene Jørgensen siger:

  Ja Lone Madsen har desværre hyldet Odins Soldater, som heldigvis i dag har valgt at nedlægge sig selv.

  Til Poul E. Pedersen vil jeg svare, at ja personer med ikke vestlig baggrund fylder for meget i kriminalitetsstatistikken, men det skyldes absolut IKKE, at de er blevet integrerede i Danmark – tværtimod – og det betyder heller ikke, at flertallet af borgere med ikke vestlig baggrund er kriminelle. Tværtimod. Derimod er selvtægt kriminelt, og jeg finder det ganske bekymrende, at vi i kommunalbestyrelsen her i kommunen har et medlem, der linker til en artikel, der netop omtaler Odins Soldater, som en selvtægtsgruppe, og hylder dem med udtalelsen “Når staten hverken kan eller vil passe på Danmark og danskerne! Lader det til, at den danske viking omsider har rejst sig fra sin dvale”! Jamen jamen sikke en retorik. Det lyder som om Lone Madsen fuldstændig har mistet (hvis hun da nogensinde har haft den) respekten for demokratiet, og magtens tredeling i den lovgivende, den udøvende og den dømmende magt.

  Jeg konstaterer da heldigvis, at både Venstre og Socialdemokraterne i Ballerup Kommune tager afstand fra Lone Madsens opbakning til en gruppe, der udspringer af en finsk nynazistisk organisation, og så vil de natteravne jeg kender til, givetvis meget have sig frabedt at blive sammenlignet med den nu nedlagte gruppe Odins Soldater.

 10. Lone Madsen siger:

  Jeg vil så omvendt spørge de tre socialdemokrater Irene, Per og Musa!

  Hvad er værst?

  1. At 3 unge uskyldige gymnasieelever – på vej fra fest i Ballerup – bliver gennembanket, stukket med kniv og truet af personer i 3 biler fyldt med radikaliserede personer “af anden etnisk herkomst end dansk”
  Hvor de unge studerendes eneste brøde er, at de er hvide uskyldige unge mennesker og nemme ofre for en enorm flok vilde -dybt voldelige og -dybt radikaliserede mennesker, af anden herkomst end dansk!

  eller

  2. Frivillige grupper af -ikke voldelige og ikke politiske – vagt patruljer a la Natteravnene?

  Ja, jeg spørger bare?

  Med venlig hilsen
  Lone Madsen

 11. Jørgen flyr siger:

  Pølsesnak fra Lone Madsen a la hvad er bedst en agurk eller banan.
  De to ting har intet med hinanden at gøre.

  DFs hetz mod flygtninge og indvandrere har mange former, men at lade bøller holde orden i gaderne
  viser DFS hensigter. For noget tid siden skrev Pia Kjærsgaard: “Giv os Frikorps Danmark tilbage”, herunder at desværre blev frikorpset nedlagt efter 2. Verdenskrig. Frikorpset er en del af tryghed og en del af kriminalitetsf8rebyggende arbejde. At Pia Kjærsgaard har rendt til møderne nazister rundt om i verden er også en del af DFs arvegods.

  Ufatteligt med manglende historisk viden og konsekvens, men ikke overraskende at Lone Madsen og hendes undersåtter med deres udmeldinger, ikke er kommet videre. De længes åbenbart tilbage til nazi-tiden, men hetzer mod muslimer som den store fjende hvor det dengang var jøderne, der måtte stå på mål for racismen.

 12. Lone Madsen siger:

  Det er mig en gåde, hvordan man kan finde på at beskylde mig og mit parti for Nazisme???

  Når det eneste vi ønsker er, at passe på Danmark, -det danske folk, -dansk kultur og -dansk historie!

  Nøjagtig som de tapre modstandsfolk gjorde under 2. Verdenskrig!

  Med venlig hilsen
  Lone Madsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *