Få busserne frem nu
Debat Nu er vi glade. Kloakrenoveringen af Lundebjerggårdsvej er færdig, endda før den oplyste tid.

Fortsæt venligst med at gøre os glade, ved at få bus 145 og bus 834 til igen at køre fra Ballerup Boulevard ad Lundebjerg og Lundebjerggårdsvej ned mod S-station Skovlunde, gerne fra 1. maj og ikke vente til udgangen af maj som opslaget meddeler.

Endnu et ønske: placér stoppested-skilt ved Lundebjerggårdsvej nummer 7, hvor brugere af busserne kan stå på og af til Lundebjerghallen, skolen og beboere i Almenbo/Lundebjerg. Håber på positivt svar og handling.

Svar fra kommunen:

Svar: Kære Ole Christensen. Forsyning Ballerup har fået gennemført kloakrenoveringen på Lundbjerggårdsvej hurtigere end planlagt.
Imidlertid skulle der gennemføres en tv-inspektion af det gennemførte arbejde, inden arbejdet endeligt kunne afleveres. Den inspektion er nu blevet gennemført med et tilfredsstillende resultat, og busserne er blevet lagt tilbage til normal rute torsdag den 20. april.

Med hensyn til dit ønske om at få oprettet et ekstra stoppested ved Lundebjerggårdsvej 7, så er det vores vurdering, at der vil blive meget kort – cirka 250 meter – mellem det ønskede stoppested og de eksisterende stoppesteder ved henholdsvis stien, der fører til Meterbuen på Lundebjerg og Skovlunde Kirke.

Vi kommer derfor ikke til at efterkomme dit ønske, men takker for dit forslag.

Trine Baarstrøm, afsnitsleder, Center for By, Erhverv og Miljø.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *