Endnu et nederlag til Ledøje-Smørum
Fodbold LSF skal åbenbart igennem et turbulent forår. Det blev til endnu et dumt 1-0 nederlag, denne gang i Jægersborg på en rigtig pløjemark.

Allerede efter 90 sekunder lå bolden i nettet. En bold blev spillet op i LSF’s højre side og kantspilleren løb simpelthen fra forsvaret og sparkede bolden i nettet til 1-0.

Heldigvis lod LSF-spillerne sig ikke gå på af det. I det femte minut blev Niki Wulff spillet i dybden og han fandt en af de bedste på dagen Morten Larsen der fra en spids vinkel skød, men den gik lige forbi.

Der skete hele tiden noget og i det 34. minut blev Marc Lind igen spillet fri og nu måtte der være mål. Han forsøgte at chippe bolden over målmanden, men igen reddede han.

Det samme skete i det 38. minut, der var det bare Morten Larsen der blev spillet fri, men også han blev holdt ude af målet.

Anden halvleg blev ikke så underholdende som første. Jægersborg havde fået blod på tanden og havde mange chancer. Den største i det 72. minut, hvor en Jægersborgspiller kom alene med Lasse Gram i målet, men han reddede også dette forsøg.

Lige før slutfløjt kunne der dog være blevet udlignet. Indskiftede Riise fik en lang stikning og i kampe om bolden fik han omkring straffesparkspletten en hoppende, svær bold. Den blev elegant vippet over målmanden, men desværre også over målet så endnu et 1-0 nederlag var en realitet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *