Elever vandt andenplads ved DM i entreprenørskab
DM-entreprenørskab-1-copy.jpg
Casper Christensen, Lucas Frahm og Peter Stensig fra Måløvhøj Skole tog imod checken ved finalen i Odense. Foto: Fonden for Entreprenørskab Foto: Privatfoto
Gode ideer Et hold drenge fra Måløvhøj Skole sikrede sig andenpladsen ved DM i entreprenørskab for deres hjemmeside ’Motionspartner’.

Næsten 900 elever fra landets 8., 9. og 10. klasser har været med i de indledende runder i NextLevel, som er danmarksmesterskabet i entreprenørskab for grundskoleelever.

Men kun 20 hold havde kvalificeret sig til finalen, som blev afviklet torsdag den 7. april på rådhuset i Odense. Blandt dem var en gruppe drenge fra Måløvhøj Skole, Casper Christensen, Lucas Frahm, Peter Stensig og Alexander, de havde udviklet idéen Motionspartner, som de fik en flot andenplads for i kategorien Bevægelse.

Motionspartner er en hjemmeside for folk, der gerne vil dyrke motion sammen med andre. Tanken er, at man via hjemmesiden kan finde sammen med andre, der har samme interesser og ambitioner inden for sportens verden. Med andenpladsen fulgte også en check på 3000 kroner.

Vil gavne senere i livet

Den samlede vinder af DM i entreprenørskab blev et hold fra Vesterdal Efterskole, som har lavet spillet MEMO specielt målrettet ensomme ældre på plejehjem.

»Det er meget imponerende at høre eleverne præsentere deres idéer. De er virkelig gået seriøst til opgaven, har lavet grundig research, arbejdet innovativt og snakket med mange interessenter. Al forskning viser, at deres erfaring med entreprenørskab, mens de går i skole, vil gavne dem senere i livet,« siger Christian Vintergaard, adm. direktør i Fonden for Entreprenørskab.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *