DF står for højreorienteret arbejdsgiverpolitik
Debat Kenneth Kristensen Berth, DF mener ikke at flygtninge skal hjælpes med enkeltydelser fra kommunen.

Heller ikke selvom lovgivningen giver mulighed herfor, hvorved han reelt opfordrer kommunen til ulovligheder.

Den asociale begrundelse er at asylsøgere kommer hertil for at opnå de højeste sociale ydelser uden at bestille noget. Han påstår at der skal være incitament til at tage lavtlønnet arbejde for asylsøgere. Men når Kenneth taler om flygtningenes manglende motivation for at arbejde, er det jo samme synspunkter DF fremturer med i forhold til alle andre på kontanthjælp. De skal bare finde noget arbejde. Gab gab, den samme gamle traver.

Jeg skal i stedet opfordre Kenneth til at besvare mit tidligere læserbrev om hans racismedom, og om han støtter apartheid med forskellige rettigheder afhængig af oprindelsesland og religion. Det er her svært for hans vælgere at forstå, at hans flygtningepolitik går ud på at hele Danmark skal indrettes som en arbejdslejr, hvor alle arbejder gratis og arbejde kaldes arbejdspraktik eller aktivering. Kenneth forstår stadig ikke at flygtningene flygter fra vores bomber. Havde han gjort det ville han og de andre ’’bombe-tosser’’ vel ikke sende bombefly til Syrien, eller bruge 35 milliarder kroner på køb af nye krigsfly.

Fred er meget bedre end krig. Danmark var en gang kendt for vores humanisme og overholdelse af menneskerettigheder. Vores velfærdssamfund som det har taget generationer om at bygge op, har regeringen og dens støttepartier meget travlt med at køre ned.

Desværre er Kenneth ikke generet af den virkelighed, som rammer mange folk, men kører massiv krigspropaganda mod vores velfærdssystem.

DF har her været dem der gik forrest med nedskæringerne: Forringelser af dagpenge, fjernelse af efterløn, stramninger for pensionister, handicappede, kontanthjælpsmodtagere og flygtninge. DF bygger på frygt for virkeligheden. Her er venligboerne rundt omkring et godt alternativ

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *