DF er for de rige
Debat Det er jo meget godt du tør kigge ind Kenneth Kristensen Berth.

For den usympatiske politik du og dit parti fører over for kontanthjælpsmodtagere, enlige mødre, handicappede, flygtninge og vores ældre her i Ballerup Kommune, nævner du ikke i dit læserbrev, kun flygtninge.

Selv om de fleste, som bliver ramt af jeres ulige reformer, ikke er flygtninge.

Men I forsøger at skjule, at I tager penge fra dem som har mindst. DF har igen-igen vist sig som partiet for de rige.

Og nu når jeg har dig. Kan du lige forklare DF’s formand her i byen, Lone Madsen, at Natteravnene ikke er det samme som Soldiers of Odin.

Og jeg går ud fra, at jeres parti og du som folketingsmedlem mener, at voldssager og andre forbrydelser, skal politiet og domstolene tage sig af. Og at DF tager afstand fra selvtægtsgrupper.

1 kommentar om “DF er for de rige”

  1. Leif Haak siger:

    Det er problematisk, at kontanthjælpsloftet, som er beregnet til at 14.000 danskere bliver sat ud af deres sociale lejlighed – beregning er udarbejdet af BL. Det er forskelligt fra kommune til kommune, hvor hårdt den beregning får konsekvenser for deres borgere. Det er uomtvisteligt, at Dansk Folkeparti med rette kan benævnes de riges parti med partiets medvirken til uligheds skabende politik siden 2001, hvor der tages fra svage borgere for at give til den rigeste del befolkningen (skattestop på grundskyld og billige dyre biler til dem, der har råd).

    Det er ikke okay – Dansk Folkeparti (de riges parti) igen medvirker til at reducere på boligydelse til pensionister og andre grupper.
    Det er vigtigt at modvirke denne asociale politik fra Venstre – konservative folkeparti – liberal alliance og Dansk Folkeparti ( de riges parti).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *