Den store Find Vej Dag
Find-vej-dagen-1.jpg
’Find Vej’ er en forenklet udgave af orienteringsløb - en slags skattejagt, der bringer deltagerne gennem skov, park eller by på jagt efter poster. Foto: pr foto
familiesjov Lørdag den 30. april afholdes ’Find Vej Dagen 2016’ med arrangementer over hele landet, hvor alle kan komme og prøve orienteringsløb på en af de mange Find Vej ruter.

I Pederstrup er helt nye Find Vej ruter på trapperne, og dette indvies på Find Vej Dagen med et arrangement for hele familien.

Ballerup Orienteringsklub sætter en sprintbane op på dagen og uddeler medaljer og diplomer til de deltagende børn.

Man kan også gå eller løbe en af de tre nye faste ruter i Pederstrup, hvor man ved hjælp af kort finder poster i og omkring Pederstrup.

Samtidig kan man lære områdets dyr at kende, gå på fotosafari eller bruge telefonen til at høre en lydfortælling om livet i landsbyen for 100 år siden.

I det nybyggede bålhus står Skoletjenesten Pederstrup for aktiviteter og hygge for hele familien og byder på lidt at drikke efter anstrengelserne.

Arrangementet finder sted lørdag den 30. april klokken 10–12 i det nye bålhus ved Ryttergården, Pederstrupvej 49.

Sjovt byløb i Ballerup 

På Find Vej Dagen er der også god mulighed for at lære Ballerup lidt bedre at kende. Ballerup Orienteringsklub har stablet et sjovt og lærerigt ’’byløb’’ for hele familien på benene. Det er en slags skattejagt, der bringer deltagerne omkring på jagt efter poster.

Man kan vælge mellem to baner, som alle kan gå eller løbe. En let tur på to kilometer og så en lidt sværere tur på tre kilometer. På kortet er ruterne indtegnet, og der er også billeder af de ting, man skal finde.

Undervejs – hvis man har brug for hjælp – står frivillige fra klubben klar til at hjælpe. man skal huske mobiltelefonen, for så kan man deltage i quizzer på ruten.

Hvis man vil være med, skal man møde op på Kirketorvet i Ballerup mellem klokken 13 og 14. Og man skal være tilbage igen senest klokken 15, hvor der er lodtrækning om præmier.

Der er diplomer til alle, der gennemfører ruten, og til børnene er der også medaljer og tilbud om gratis tre måneders medlemskab i Ballerup Orienteringsklub.

Man kan læse meget mere om Find Vej Dagen på www.findvejdagen.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *