Dans og DJs i Ballerup Centret
Dansens-Dag-2015-19.jpg
Bech Ballet Akademi i Skovlunde er ligesom sidste år med til at fejre ’Dansens Dag’ i Ballerup Centret på fredag den 29. april, hvor der også er aftenåbent. Foto: Arkivfoto
By night Forårets ’Open By Night’ i Ballerup Centret falder sammen med ’Dansens Dag’, så der bliver masser af liv i centret på fredag.

Med foråret kommer lyset og de lyse lune forårsaftner, hvor der er mere tid og overskud til oplevelser og nye aktiviteter. For eksempel kan man bruge sin fredag den 29. april på ’Open By Night’ i Ballerup Centret, hvor der bliver masser af underholdning og butikkerne holder åbent helt frem til klokken 21.

Open By Night står i dansens tegn, da den i år falder på samme dag som ’Dansens dag’. Og man kan opleve den gode stemning og se en masse hofter blive svunget, når de mange dygtige dansere laver fantastiske shows på Centertorvet. De første hold går på klokken 15. Det er Lone Lindgreens Dancing team, dernæst følger Bech Ballet Akademi, Ballerup Folkedansere samt Ballerup Wildhorse Linedancers. Sidstnævnte er sidste hold på scenen klokken 20.

Efter opvisningerne er der åbne workshops foran scenen, hvor man kan prøve at danse med og få lært nogle seje og sjove danse-moves. Alle er velkomne til at danse med.

Prøv en DJ pult

Samme aften fra klokken 17 til 21 er der DJ workshop på Nytorv i centret, hvor et hold af erfarne DJ’s fra Copenhagen DJ School vil tilbyde undervisning bag pulten.

Her kan man oplev – og selv prøve kræfter med – hvad en professionel DJ pult kan – under kyndig vejledning fra de erfarne, danske DJs.

Der bliver også mulighed for at opleve en professionel DJ Battle, hvor blandt andre den dobbelte vinder af Danmarks største DJ konkurrence, Danish Dee Jay Battle, DJ Chrelle, viser sine skills.

Jens Werner fra Vild med dans præsenterer sine dansehold, se blandt andet drenge hip hop, pige MTV street dance samt MGP/show dance på Nytorv klokken 17.30, 18.30 og 19.30.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *